Nyheder, råd og vejledning fra VELFAC

Cirkulær byggeviden skal frem i lyset

2. oktober 2017

Flere førende byggeaktører er allerede nu i gang med cirkulært byggeri i praksis. Men skal potentialet forløses, kræver det markant mere videndeling på tværs af værdikæden. Sådan lød et af budskaberne, der blev fremført af bæredygtighedseksperter fra Lendager Arkitekter, MT Højgaard og Arkitema Architects ved et seminar om fremtidens cirkulære byggeri onsdag 27. september.  

Læs mere »

Sidste chance for håndværkerfradrag?

21. september 2017

Regeringens finanslovsudspil lægger op til, at håndværkerydelser ikke længere skal udløse fradrag. Derfor er det måske ved at være sidste chance for dine kunder, hvis de skal nå at bruge fradraget til fx vinduesudskiftning eller udskiftning af terrassedøren.  

Læs mere »

Brug energitilskuddet aktivt i dit salgsarbejde

21. september 2017


Det øger boligejerens incitament til energirenovering, når der kommer tilskud på bordet – og du får samtidig et ekstra salgskort på hånden. Det oplever Albertslund-tømrermester Bjarne Hansen, der bruger forsyningsselskabernes energitilskud aktivt i sin dialog med kunderne. 

Læs mere »
Få den nyeste viden om vinduer - Følg VELFAC på LinkedIn

DGNB-værktøj skal lette projekteringen helt fra starten

7. august 2017

DGNB-certificering kræver en omfattende indsats i form af beregninger, beslutninger og selve udarbejdelsen af dokumentation. Derfor har Velfac lanceret en DGNB-dokumentationspakke, der kan støtte DGNB-konsulenter og auditorer i arbejdet – bl.a. ved at give hurtigt overblik over relevante produktdata og kriterier.

Læs mere »

Kæmperenovering kører som et urværk

7. juni 2017

 

Effektiviteten er i top i et af danmarkshistoriens største ejendomsrenoveringsprojekter. I Stadionkvarteret i Glostrup er tæt samarbejde mellem VELFAC og entreprenøren Enemærke & Petersen med til at sætte fart i udskiftningen af vinduer.

Læs mere »

Skydedør puster nyt udeliv i din kundes bolig

6. juni 2017

 

Med skydedøren VELFAC 200 ENERGY får du en løsning, der kan åbne op for mere forretning – og vi har salgsargumenterne klar, som du kan tage med ud til dine kunder.

Læs mere »

RENOVER Prisen 2017 - Danmarks bedste renovering

14. maj 2017

 

Klassisk totalforvandling eller nyskabende bæredygtighedsdesign? Hos VELFAC leverer vi vinduestyper, som matcher enhver renoveringsopgave, ligesom vores 360 graders tekniske rådgivning kommer hele vejen rundt om projektets aspekter, krav og hensyn. Derfor er vi stolte over at have tilført liv, lys og luft til flere af de bygninger, som er indstillet til RENOVER Prisen 2017.

Læs mere »
Få den nyeste viden om vinduer - Følg VELFAC på LinkedIn

Lavenergivinduer lukker luften ind og holder støjen ude

8. maj 2017

I Vanløse har Mäcklers Erhvervsbyg netop fået opført 11 moderne og lyse lejligheder. Med placeringen ud til den trafikerede Ålekistevej var der krav om brug af russervinduer, som tillader støjdæmpning uden at forhindre udluftning. Det blev løst i tæt samarbejde mellem Kim Bjørn Arkitekter og VELFAC – med afsæt i lavenergivinduet VELFAC 200 Energy.

Læs mere »

Nyt årsskrift fra VKR fondene viser bredde

3. april 2017

 

VKR Gruppen fejrede i 2016 75 års jubilæum. Dette blev markeret med flere store jubilæumsinitiativer blandt andet fra fondene, hvor over 1,1 mia. kr. blev uddelt til en bred vifte af projekter

Læs mere »

Erhvervsbygning slår russervinduerne op til støjsvage ungdomsboliger

7. december 2016

På den stærkt trafikerede Tagensvej i København er en tidligere erhvervsbygning omdannet til attraktive moderne ungdomsboliger. For at overholde kravene til indendørs støjniveau var det nødvendigt at udvikle og dokumentere en projekttilpasset løsning. Bag løsningen står VELFAC og NRE, der fra starten allierede sig med Rambøll for at sikre optimering af vinduesdesign, støjniveau og funktionalitet.

Læs mere »