Nyheder, råd og vejledning fra VELFAC

Erhvervsbygning slår russervinduerne op til støjsvage ungdomsboliger

7. december 2016

På den stærkt trafikerede Tagensvej i København er en tidligere erhvervsbygning omdannet til attraktive moderne ungdomsboliger. For at overholde kravene til indendørs støjniveau var det nødvendigt at udvikle og dokumentere en projekttilpasset løsning. Bag løsningen står VELFAC og NRE, der fra starten allierede sig med Rambøll for at sikre optimering af vinduesdesign, støjniveau og funktionalitet.

Læs mere »

Kvalitet i DGNB-processen kalder på proaktive leverandører

9. november 2016

Det skaber klarhed for rådgiver, når leverandørerne tidligt byder ind med dokumentation i forbindelse med DGNB-certificering. Processen bliver mere gennemsigtig, og kvaliteten i projektet som helhed øges, lyder det fra Rambøll. Danmarks førende vinduesproducent Velfac har derfor udarbejdet og samlet tilgængeligt DGNB-dokumentation, som bidrager til optimering af certificeringsforløbet.

Læs mere »

Arbejd sikkert og effektivt i de kolde vintermåneder

4. november 2016

Byggeriet går officielt ind i vintersæsonen 1. november, og det betyder, at der skal etableres de rette foranstaltninger til at imødegå bl.a. kulde, fugt og nedbør på byggepladserne. Vi opfordrer derfor til, at du får genopfrisket kravene i vinterbekendtgørelsen og på den måde bidrager til et sikkert og effektivt arbejdsmiljø.  

Læs mere »
Få den nyeste viden om vinduer - Følg VELFAC på LinkedIn

Optimér din rådgivning om energivinduer

4. oktober 2016

Nye energivinduer giver din kundes bolig et løft, men 3-lagsløsninger er ikke altid optimale for alle. Læs her, hvilke faktorer du skal huske i din dialog om opgaven, så du giver boligejeren den løsning, der skaber mest værdi.

Læs mere »

Sensommerfif til vinduesvedligehold

23. august 2016

De lune temperaturer og lange solskinsdage gør sensommeren ideel til vedligeholdelse af vinduer. Vi giver dig her en række gode råd, som du kan videregive til dine kunder og dermed styrke din egen service og rådgivning om vinduer.

Læs mere »

Gammel trikotage i nye klæder

18. august 2016

Fra faldefærdigt industrikvarter til trendy business-bydel: Islands Brygge er under konstant forvandling. Særligt de gamle produktionsfaciliteter rummer uudfoldet brugspotentiale, og senest er FDBs strikvarefabrik Trikotagen blevet gennemrenoveret. Med tradition og fornyelse som designparametre er den dunkle fabrik blevet omdannet til et oplyst og udsigtsrigt New Yorker-kontor, samtidig med at bygningens autentiske udtryk er blevet gengivet.

Læs mere »

Genanvendelse kalder på integrerede og åbne designtilgange

7. juni 2016

Øget genanvendelse i byggeriet kræver mere åbne, integrerede designtilgange på tværs af materialer og processer. Det siger Arkitekt- og byggefirmaet EEN-TIL-EEN, som står bag enfamilieshuset Det Biologiske Hus, der er opført i biologisk nedbrydelige affaldsmaterialer. Hos det tværfaglige innovationsnetværk InnoBYG og vinduesproducenten VELFAC ser man design til adskillelse som en af vejene til mere genanvendelse i byggebranchen.

Læs mere »
Få den nyeste viden om vinduer - Følg VELFAC på LinkedIn

Design din næste vinduesfacade med et enkelt klik

13. maj 2016

Klassisk eller moderne? Neutralt eller kulørt? Ét stort glasareal eller flere små? Den nye VELFAC Designer giver mulighed for at lege med farver, størrelser og designs på forskellige typer facader og dermed hente inspiration til, hvordan bygningen kan se ud med nye vinduer, inden de er bestilt.

Læs mere »

Lyse renoveringsudsigter for boligejerne: VELFAC indgår i BetterHome

13. maj 2016

VELFAC indgår nu i BetterHome som leverandør af facadevinduer og -døre. BetterHome, der er etableret af Danfoss, Grundfos, ROCKWOOL og VELUX Group, har til formål at gøre det nemmere og mere overskueligt for husejerne at føre drømmen om et mere energibesparende hjem med et godt indeklima ud i livet.

Læs mere »

Renoveringsfokus på dagslys øger boligglæden i etagebyggeri

19. april 2016

Fem boligblokke under boligselskabet Sct. Jørgen i Rødkærsbro er i det forgangne år blevet ombygget for at skabe mere plads og lys i lejlighederne. Blandt de nye løsninger er VELFAC 200 vinduer, der takket være de smalle profiler lukker masser af dagslys ind til glæde for beboerne. ”Høje dagslysniveauer inden døre øger bruttoværdien af de enkelte rum, der fremstår mere lyse, venlige og fleksible for beboerne,” forklarer KPF Arkitekter.

Læs mere »